376
اپلیکیشن «روزشمار دفاع مقدس» مناسبت های روز، درآمدی بر جنگ تحمیلی، تقویم عملیات ها، کلام یار، شناسنامه کل عملیات ها، شوخ طبعی ها، فال شهدا، از من بپرس، دل نوشته ها، فیلم ها، تصاویر مستند، نوحه ها و نواها، هنر و جنگ تحمیلی و ... https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas/?l=fa شرکتهای والا پیام فردا و فراهوش دنا در روزهای پایانی سال ۹۴ موفق به گرفتن مجوز جدید خدمات ارتباطی ثابت (servco) شدند. با این حساب تعداد کل پروانههای جدید ارتباطات ثابت اعم از FCP و Servco به ۱۸ مورد رسید. اعتبار پروانههای خدمات ارتباطی ثابت، ۵ سال است. سامانه سلامت نوروزی در این سامانه اطلاعات مربوط به بیمارستانها، درمانگاهها، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری، داروخانهها، دندانپزشکیها و اورژانسها به تفکیک هر استان و شهرستان به همراه آدرس و تلفن و همچنین روزهای فعالیت و نوع موسسه قرارگرفته که با کاربری بسیار آسان قابل بهرهبرداری است. رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران پیگیری استقرار شبکه ملی اطلاعات در کشور را از هدف های مهم این سازمان در سال ۹۵ دانست. = شبکه ملی اطلاعات از زیرساخت های ارتباطی، مرکزهای داده توسعه یافته داخلی دولتی و غیردولتی و زیرساخت های نرم افزاری تشکیل شده که در سراسر کشور گسترش یافته است. این شبکه ظرفیت لازم را برای نگهداری و تبادل امن اطلاعات داخلی در کشور به منظور توسعه خدمات الکترونیکی و دسترسی به اینترنت از طریق بستر ارتباطی باند پهن سراسری برای کاربران خانگی، کسب وکارها و دستگاه های اجرایی فراهم می کند. این شبکه تجمیع کننده شبکه های اختصاصی، محلی و ملی در کشور است که از دو بخش اختصاصی و عمومی تشکیل می شود. بخش اختصاصی برای ارتباط و تبادل اطلاعات و خدمات دستگاه های اجرایی با یکدیگر و بخش عمومی برای ارائه خدمات به کاربران عمومی است و این دو بخش در نقاطی مانند مرکزهای داده با یکدیگر اتصال دارند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای توسعه زیرساختهای آی سی تی در کشور در دو سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان در بخش دولتی و خصوصی سرمایهگذاری شده است و برنامههای بسیار بزرگی برای توسعه زیرساختها داریم. واعظی بعدازظهر شنبه، ۲۹ اسفند ۹۴، در حاشیه نشست کارگروه صادرات استان مازندران گفت: تمامی قولها برای توسعه زیرساختهای آی تی در استان مازندران محقق شده و پهنای باند استان به ۱۴۰ گیگابیت در ثانیه افزایشیافته درحالیکه پهنای باند در ابتدای دولت ۵ گیگابیت بر ثانیه بوده است و تمام شهرهای مازندران به نسل سه تلفن همراه مجهز شدهاند.
- اپلیکیشن «روزشمار دفاع مقدس»
مناسبت های روز، درآمدی بر جنگ تحمیلی، تقویم عملیات ها، کلام یار، شناسنامه کل عملیات ها، شوخ طبعی ها، فال شهدا، از من بپرس، دل نوشته ها، فیلم ها، تصاویر مستند، نوحه ها و نواها، هنر و جنگ تحمیلی و ...
https://cafebazaar.ir/app/air.RoozShomarDefaMoghaddas/?l=fa
- شرکتهای والا پیام فردا و فراهوش دنا در روزهای پایانی سال ۹۴ موفق به گرفتن مجوز جدید خدمات ارتباطی ثابت (servco) شدند.
با این حساب تعداد کل پروانههای جدید ارتباطات ثابت اعم از FCP و Servco به ۱۸ مورد رسید.
اعتبار پروانههای خدمات ارتباطی ثابت، ۵ سال است.
- سامانه سلامت نوروزی
در این سامانه اطلاعات مربوط به بیمارستانها، درمانگاهها، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری، داروخانهها، دندانپزشکیها و اورژانسها به تفکیک هر استان و شهرستان به همراه آدرس و تلفن و همچنین روزهای فعالیت و نوع موسسه قرارگرفته که با کاربری بسیار آسان قابل بهرهبرداری است.
- رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران پیگیری استقرار شبکه ملی اطلاعات در کشور را از هدف های مهم این سازمان در سال ۹۵ دانست.
= شبکه ملی اطلاعات از زیرساخت های ارتباطی، مرکزهای داده توسعه یافته داخلی دولتی و غیردولتی و زیرساخت های نرم افزاری تشکیل شده که در سراسر کشور گسترش یافته است.
این شبکه ظرفیت لازم را برای نگهداری و تبادل امن اطلاعات داخلی در کشور به منظور توسعه خدمات الکترونیکی و دسترسی به اینترنت از طریق بستر ارتباطی باند پهن سراسری برای کاربران خانگی، کسب وکارها و دستگاه های اجرایی فراهم می کند.
این شبکه تجمیع کننده شبکه های اختصاصی، محلی و ملی در کشور است که از دو بخش اختصاصی و عمومی تشکیل می شود. بخش اختصاصی برای ارتباط و تبادل اطلاعات و خدمات دستگاه های اجرایی با یکدیگر و بخش عمومی برای ارائه خدمات به کاربران عمومی است و این دو بخش در نقاطی مانند مرکزهای داده با یکدیگر اتصال دارند.
- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای توسعه زیرساختهای آی سی تی در کشور در دو سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان در بخش دولتی و خصوصی سرمایهگذاری شده است و برنامههای بسیار بزرگی برای توسعه زیرساختها داریم.
واعظی بعدازظهر شنبه، ۲۹ اسفند ۹۴، در حاشیه نشست کارگروه صادرات استان مازندران گفت: تمامی قولها برای توسعه زیرساختهای آی تی در استان مازندران محقق شده و پهنای باند استان به ۱۴۰ گیگابیت در ثانیه افزایشیافته درحالیکه پهنای باند در ابتدای دولت ۵ گیگابیت بر ثانیه بوده است و تمام شهرهای مازندران به نسل سه تلفن همراه مجهز شدهاند.